WEB-DESIGN : MARTIEN TIJBURG / 2013
 
Thema's

Hoewel UNICORN een zeer breed georienteerde kwaliteitsband is die in haar voorstelling/optreden graag alle door haar gespeelde stijlen ten gehore brengt en U van begin tot eind weet te boeien, is het ook eventueel mogelijk UNICORN voor een bepaald thema , desgewenst aangevuld met extra acts, te boeken.
Informeert U vrijblijvend bij ons naar de mogelijkheden en de kosten (zie boekingen) .

"Even in Ierland" avond

Op deze Ierse avond speelt UNICORN louter Keltische muziek. Alle muzikale richtingen in de Ierse muziek komen aan bod.
Daarnaast zijn er , indien gewenst en tegen meerprijs, diverse extra opties in dit programma te boeken.

1) Ierse dans avond : tegen meerprijs kunt u UNICORN in combinatie met een Ierse dansact boeken bestaande uit 6 tot 8 fanatieke en professioneel ingestelde Nederlandse en Ierse danseressen tussen de 15 en 28 jaar Deze danseressen brengen hun creativiteit tot uiting in een wervelende (zelfontworpen) show van diverse Ierse dansen op de muziek van UNICORN en zijn een dansend bewijs van de Ierse cultuur. Omdat de danseressen allemaal ruime ervaring met nationaal en internationaal wedstrijddansen hebben, is het optreden van een hoog niveau!
Op flitsende Ierse dansmuziek trakteren zij u op een wervelende show bestaande uit een combinatie van jigs, reels, hornpipes, set-dances waarop wordt gedanst met soft shoes en hard shoes.
U zult versteld staan van het flitsende voetenwerk dat "exact gelijk" aan u voorgeschoteld wordt.
UNICORN gaat voor kwaliteit ; deze dansgroep maakt deze kwaliteit voor de volle 100 % waar. Een aanrader voor gelegenheden waar beschikt kan worden over een voldoende groot podium; overdekt en met bij voorkeur een houten vloer bv theaters !! Klikt u voor een voorproefje op deze link : http://www.youtube.com/watch?v=F-7nEGIWHtQ
Informeert u naar de mogelijkheden ! .

Gekostumeerd bal

Indien de bezoekers gekostumeerd op het feest verschijnen dan wel de sfeer van het feest van dien aard is dat daar een "magic fair"verkleedpartij bij hoort , dan wil ook UNICORN wel zijn "Magic Fair" kleding aantrekken.

Maritieme feesten

UNICORN beschikt over een speciaal V.O.C. programma dat ongeveer 2 x 45 minuten duurt.
Indien gewenst kunnen , tegen meerprijs , deze optredens ook tot avondvullend uitgebreid worden in combinatie met :

De uitvoer van het V.O.C. programma kan eventueel ook in een gedeeltelijke bandbezetting plaatsvinden.

Ouderenmiddagen/ avonden

Aangezien het repertoire van UNICORN ook voor een deel Nederlandstalige muziek bevat, kan ook makkelijk een concert speciaal voor ouderen samengesteld worden.

Halloween


Met dank aan : Ferry Zeeman (Face- & Body Art Group)


Maar vooral:

De mogelijkheden die de band UNICORN zelf al reeds aan U kan bieden zijn talrijk, waardoor onze band in velerlei situaties ingepast kan worden in een programma of gelegenheid/festiviteit.

Wij laten U tijdens onze optredens dan ook het liefst onze veelzijdigheid horen
Tijdens onze optredens passeren, aangaande de muziekstijlen die gespeeld worden, vele landen de revue.
Echter het accent ligt op de Keltische muziek, maar ook bluegrass, klezmer muziek,maritieme liederen en overige folk muziek worden door ons gespeeld.

Overal geldt, waar wij ook spelen, dat wij proberen de juiste passende stemming te creëren : tijdens een concert een intieme luistersfeer met informatie over onze instrumenten en achtergrond van de liederen en tijdens onze optredens in cafés/ bruiloften/thema feesten (Bourgondisch, Iers , ….) wordt het feest.
Voor alles dat wij spelen geldt echter: sfeer maken ….., en dat is UNICORN wel toevertrouwd !!!.

Wij hebben enorm veel plezier in het spelen en stralen dat ook uit, hetgeen naast de opzwepende en swingende muziek ook zijn uitwerking op het publiek heeft.

Locatie (schouwburg of dorpshuis, café of bedrijfsfeest, enz..) maakt voor ons in principe niet uit, zolang het publiek en ook wij maar plezier hebben.

Kwaliteit (zowel muzikaal, vocaal, maar ook de professionele administratieve afhandeling van de boekingen, de eigen professionele geluidsinstallatie; eventueel verzorging van posters e.d.) staat hoog in ons vaandel.

Dus : UNICORN gevraagd , alles geslaagd !