Muziek- en filmfragmenten

Promotiefilm

Ter gelegenheid van het 20 jarig bestaan van Unicorn in 2016 hebben wij een promotiefilm samengesteld die een goede indruk geeft van wat kunnen bieden. De film duurt ongeveer 20 minuten en kunt u zien door op de foto te klikken of naar onze welkomst pagina te gaan..

Koffie concert Nieuwe Pekela 2018

Om een globale indruk te geven hoe een koffie concert bij ons ongeveer verloopt (ook al is de keuze van de songs per soort publiek verschillend) kunt u op de foto klikken voor een impressie van 20 minuten.

Festival muziek (Noorwegen 2016)

Om een indruk te krijgen wat u op een festival van ons kunt verwachten hebben wij een optreden registratie van 14 minuten in Noorwegen gemaakt. Unicorn speelt jaarlijks in Noorwegen, Duitsland maar ook in Polen , Frankrijk en natuurlijk Nederlandse festivals (bv Bie Daip) . Klik svp op de foto voor het fragment.

Feesten en partijen muziek / Theater voorstellingen / Brocante Fairs /

Ouderenmiddagen /Restaurant Music Dinners enz.

Unicorn wordt ook frequent gevraagd voor besloten feesten vanwege een (25 of 40 jarig) huwelijksfeest of verjaardag ; vieringen van Ierse avonden ; St Patricksday , Music Dinners in restaurants ; Brocante fairs ; Theatervoorstellingen enz,enz. Locatie kan varieren van huiskamer tot aan tuinfeest; kroeg tot theater, Cultureel centrum tot straatfeesten enz,enz. Een unieke situatie om te kiezen voor een samenwerking met Unicorn is een concert met een brassband. Unicorn heeft daar meerdere ervaringen in opgedaan. Klik svp op de titels voor de fragmenten. Maar vooral : veel mooie muziek : Klik svp op de titel voor het fragment : Star of the County Down Mary and the Soldier The Swallow song High Germany No Frontiers Fair tender ladies Jig Bright Blue Rose Alle you-tube filmpjes
© M. Tijburg / Unicorn 2019
Swingfolkband UNICORN
Volgende pagina Volgende pagina vorige pagina vorige pagina